Renovering…

pågår just nu lite överallt. Först började de med duschen och det har gått alldeles toppen bra. Redan nu är de nya väggarna uppe. Lite smartare lösningar blir det med indragningen av rören bla – det visar att det är kunnigt folk som håller på.

Ute trappan började de med i tisdags och just nu ser den ut så här:

trapp

Det finns med andra ord inte mycket att gå på nu. Det var lite skrämmande att veta att det inte fanns någon armering alls kvar mer än kanske tio cm i varje sida. GULP! Dessutom hade de som gjort trappan tidigare armerat åt fel håll – inte i rutmönster som är brukligt nu. Det kommer att bli väldigt mycket armering i den nya trappan talade byggaren om för mig i går. Jag ska be att få spara de små stumparna som är kvar.

Vi är alla extremt glada och känner oss väldigt tursamma att denna trapp inte har gett vika tidigare – vilket hade varit mer logiskt med tanke på dess kondition. Tankar om vad som kunde hänt och skador på det har föresvävat men vi skjuter bort dem nu med att vi kom undan med blotta förskräckelsen. Gammalt är inte alltid bra.

Idag åkte Simon i väg på äventyr: Kortidshem över helgen. Jag vet inte riktigt hur det kommer sig men tvärt emot vad vi förväntat oss så var ungen lugn som en filbunke när han åkte i väg i taxin. Han var mer bekymrad över praktiska saker än att han ska sova borta på ett nytt ställe.

Nu är det dags att ge sig iväg. Ha en trevlig fredag allihop!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s