Grejar i kulisserna…

Just nu sitter jag i hammocken med en god kopp kaffe och njuter av fågelkvitter och vår/försommar. Myys! Massor med planer för trädgården finns och massor med planer för scrappade alster med.

Lite pågående projekt som jag har på gång scrapp mässigt:

 • Student plakatet:
  Just nu ligger den på tork efter att ha blivit rollad med vit färg två gånger. Idén till den har legat och mognat ett tag och nu är det som sagt bara att sätta igång. Är så innerligt glad att jag fick riktigt gott om tid med detta projekt.
 • Ett liftkort till liftkedjan på Creaforum: Ska helst göras för två veckor sen eller nåt – eeh, men ja, kommer att göra det i dag hoppas jag. 🙂
 • Ett födelsedagskort till barnens kusin som fyller i morgon men som firas först på lördag.  Lucky me – så hann jag väll det också.

Pågånde projekt som vi har i trädgården:

 • Bygga ut landet runt dammen liiite till. Den växer lite varje år men nu känns det som om det kanske landar. Önskvärt skulle ju vara att även ”bygga ut” själva dammen men eftersom det är en fusk, dvs helgjuten plast grunka så innebär det en massa mera bök och det orkar vi inte just nu. 😉
 • Göra ett stenparti: På framsidan av huset finns ett land som en gång var vackert. Det är det inte nu. Tyvärr så ligger sagda land i absolut full sol från morgon till kväll och det enda som verkligen trivs, förutom klematis och stockrosor är Kirskål. Tyvärr så har vi nu insett att vi har bara 24 timmar om dygnet och det finns så mycket vi vill hinna. Tyvärr har det visat att rensa ogräs inte  tillhör det högst prioriterade på just den listan.
 • Sjösätta en båt – Tommy bottenmålar just nu.
 • Flytta annan båt så att den går att börja jobba med: Det är en trä eka som Tommys morfar byggt och som legat rätt länge och eeh, mognat?
 • Göra en trevlig ute plats där ekan står just nu.

Övrigt som vi absolut SKA testa är detta: Kirskålsbröd och Kirskålsgratäng.

Ha det gott!

Annonser

En reaktion på ”Grejar i kulisserna…

 1. Vad mysigt! Jag hoppas snart få uppleva första sittningen i hammocken. Den är rätt svårmonterad… ha ha ha… vi ses!

  N.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s