Gäääsp! och KAOS.

Jamen jösses! Kunde ju ha svalt hela vardagsrummet. Suck!
Ja, jag vaknade då lite för tidigt i morse, eller rättare sagt i natt – klockan två dvs 02.00, räknas väll som natt, eller?
Dubbelsuck!
Och du ska ju inte tro att jag kunde somna om sen. Näääheej du. Klockan tre gav jag upp alla försök på sömn och gick upp, slog på datorn och loggade in på Facebook och FarmVille. Kan ju säga att det är min nya drog. Man behöver liksom bara sitta apatiskt i halvkoma framför sagda spel och klicka lite på djur o annat nu o då. Perfekt! Speciellt just i dag när min hjärna varit allt annat än i vaket tillstånd.
Inget ont som inte har nåt gott med sig: Eftersom Anton fortfarande har jordens hosta och förkyld som bara den, så passade det ju mig alldeles utmärkt att tillbringa dagen hemma med honom. Jag vet inte om jag hade klarat av att jobba i dag. Hade väll stått o sovit eller nåt.

Pysslat lite har jag gjort. Dock inte idag för det var inte riktigt säkert att umgås med saxar o liknande vassa förmål när man skulle ha kunnat komma undan med Narkomani eller liknande. (Herregud! Tänk att ha det så jämt??!!)

Nåja, korten då: De jag gjort och fotat kan jag då inte visa ännu och eftersom maken påpassligt behövde kameran med till jobbet just idag för att fota en liten tillfällig gäst på Skansen så får det bli ytterligare fördöjning på något att visa, bildmässigt.

KAOS.
Skuttar och hoppar av lycka!
Jag har fått en alldeles underbar KAOS award av söta Sussilull.
Tusen tack! Jag känner mig så hedrad. 🙂
Tyvärr så kunde jag då inte fota den heller idag då eftersom kameran tillfälligt var på utflykt till Skansen.
Just idag!

Annonser

2 reaktioner på ”Gäääsp! och KAOS.

  1. Förut hade Tv4 tror jag det var matlagningsprogram HELA nätterna… vilket var räddningen för en höggravid kvinna som jag då var och inte kunde sova på nätterna. Grattis till din award 🙂

    Gilla

  2. Oh! Jag trodde att det var jag som hade som ovana att vakna alltför tidigt. Facebook brukar jag inte gå in på så tidigt, jag brukar sitta och titta på SVT och alla regionala nyhetsprogram som sänds i repris…… Grattis till kaosen!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s