Det är för mörkt för att fota

 de nya fyra korten som jag gjorde färdigt i dag så  jag ska försöka fota i morgon och lägga ut.
Jag har haft lite idé torka och varken haft riktigt tid eller lust att skapa på sista tiden men nu känns det kul att göra det igen. Meckar redan med nästa projekt nu.

Har ni haft en bra jul? Vi har haft en helt underbar jul med mycket mys och pys. Vi firade julafton med söta svärmor här hemma som sig bör med Kalle Anka klockan tre, julklappsutdelning klockan halv fem och Karl Bertil Jonsson klockan sju.
Tur att de visas på ettan för vår parabol behagade gå sönder strax före jul och det var vi inte ett dugg ledsna för. Ja, det vill säga Tommy och jag. Killarna däremot genomled en mindre kris med påföljande abstinens men nu har de kommit över den lagom tills den blev lagad och har fått ett mindre intresse för tv:n. Tänk att något så olägligt kan komma så lägligt lagom till jullovets början.

De sista julresterna åt vi upp i går. Ja nästan. Det är lite julskinka kvar men den ska tärnas ned på hemgjord pizza till middag. Slurp!
Några fler som är nöjda med maten är våra fåglar ute. Vi har ett rejält och varierande utbud på buffén: Talg, talgbollar, äpplen, solrosfrön och nötter. Detta har resulterat i att vi fått nya gäster: Steglits, Domherre, Stjärtmes, Hackspett, Gulfink och sen de mer vanliga: Talgoxe, Blåmes, Nötväcka och Koltrast.
Steglitsen och Stjärtmesen har jag aldrig hört talas om. Inte för att jag på något sätt är kunnig vad det gäller fåglar.

Åter i morgon med lite foton då.

God fortsättning.

Annonser

En reaktion på ”Det är för mörkt för att fota

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s