Ordnar och grejar

Idag var det dag två i att greja i killarnas rum. Lite skulle bort men mest var det att sortera om i mer funktionell förvaring samt en rejäl omgång med dammtrasa och dammsugare. Det blev en del små glada utrop när en saknad sak dök upp och det tydde ju på att det var hög tid att ordna upp det. Nu finns allt i överskådlig förvaring och i vettigare ordning och plötsligt fick alla saker plats bara genom att lägga dem annorlunda. Det är verkligen skönt att ha det gjort!

Efter middagen sen spelade vi Disney Monopol och det var en riktigt spännande omgång med både dramatik och överraskningar. Efter det blev det en DVD: Wall:e. Jag tycker att den är för söt samt att den har ett väldigt bra budskap.

Ja, några fler kort blev det till härom dagen men jag hade inte hunnit fota dem förrän nu: 

 
 

Stämplarna kommer åter från Skapa Hobby senaste textstämplar. Fågeln på kvist är en die som jag lånat av MiaPuh och jag har tyvärr ingen aning om vad den heter eller vilken tillverkare det är men den är vansinnigt söt.

 Pepperen är lite blandat som blivit över från Mollykit och månadspaket från Skapa. Dessa små bitar som blir perfekta till kort och som också kommer till användning då.

Ha en trevlig kväll!

Annonser
Posted in Okategoriserade

One thought on “Ordnar och grejar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s