24/100 Beställningskort och Sjösättning av båt.

Äntligen!
Idag ska båten i sjön.
Det har tagit sin lilla tid och hade vi själva fått bestämma så hade den varit i för en och en halv månad sen men bättre sent än aldrig.
Det blev några oplanerade turer med båten eftersom den hade fräckheten att spricka i inre skrovet när vi skruvade fast motorn. Snyggt som en solfjäder. Hepp!
Några telefonsamtal till återförsäljare för Terhi och ytterligare några mailade foton så skulle Terhi byta vår båt mot en ny. Fabrikationsfel.
Sen tar det ju sin lilla tid att få en båt tillverkad och skickad från Finland men nu så. Nu har vi en sprillans ny båt som vi köpte för tre år sen eller hur det nu blev?!
I sjön ska den i alla fall. Idag!
Anton har redan bokat fisketur i eftermiddag. 😀

Ett beställningskort med maritimt tema:

Ännu en gång kom sjökorten till pass, lite hampa och wellpapp. Stämpeln med mås och roder har jag fått låna av Laila. Stämpeln med kompassen om än något romantiserad sådan är min egen men tillverkaren vet jag inte.

Jag har blingat med Diamond Stickles lite här och var på själva sjökortet och sen med Baby blue på ”havet” bakom måsen för att liva upp lite.

Insidan med en tag där man kan skriva på baksidan.

Efter en helt fantastisk midsommarhelg så är det nu vardag för mig i ytterligare fem dagar. I morgon går även Tommy på semester och lite skönt det också faktiskt.
Ha en toppen söndag alla!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s