Hälsningar från sjukstugan.

Till sist blev det då jag och Anton som däckade i feber, halsont, ont i kroppen mm mm. Vi har lyckats hålla oss rätt länge i alla fall tycker jag och vi trodde tom att vi skulle klara oss undan. Det blir inte alltid som man tänkt sig.
Det blev det inte med bloggen heller som kanske märkts, inga inlägg sen 19 september.
Nä,nä.

Nu kom det sig att jag hittade lite som jag glömt att lägga upp här, när jag ändå inte orkat göra annat än drälla omkring på nätet eller kolla runt i gamla foto mappar mm. Att försöka vara kreativ själv just nu sträcker sig maximalt till att kika på inspirerande ”Howto” videos på olika siter. Mycket inspirerande och så fort orken finns så ska jag skapa nåt också. Eller ja..

Presenter är ju himla kul att få till födelsedagar och jul. Det jobbiga är att ju äldre man blir är det svårare att veta vad mottagaren vill ha. Då är det ju så praktiskt med en peng eller ett presentkort.
Det finns ju olika sätt att ge bort sånt på. Man kan ta ett av de lite småtråkiga och opersonliga kuverten som tillhör varpå du får ett pyttelitet platt något att ge bort. Eller så kan du skapa ett kreativt och kanske roligare alternativ alldeles själv. Det finns ju en uppsjö av alla slags kort med ficka, liten altrad låda för pengar och ja, endast fantasin sätter gränserna.
Jag har experimenterat med ett kuvert:

Jag har helt enkelt gjort ett julkort på ett kuvert och i det finns det plats för lite foton, presentkort eller kanske tom ett litet minialbum.
Jag kommer defintivt att göra fler både till jul och till födelsedagar.

Nu ska Anton och jag krypa upp i soffan med en varsin kopp varm choklad (nej inte den färdiga sorten utan ”dendärpåriktigt”) och kolla på Monthy Pythons galna värld. Finns det en bättre eller galnare humor att muntra upp sig med? *S* (The dead parrot. jag säger bara det).

Tjing!

Annonser

En reaktion på ”Hälsningar från sjukstugan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s